fbpx

Laatste update: 13 oktober 2018

Je herkent ze uit duizenden: de skyline van Parijs, de skyline van New York, de skyline van Londen, noem maar op. Zo’n skyline is een mooi aandenken aan een gave stedentrip in je favoriete stad.

Geobsedeerd door skylines

Het Franse merk the Line is gefascineerd door skylines van steden. Ze maken er chique muurdecoraties van. De ontwerpers leggen de meest unieke gebouwen van een stad vast en verbinden die in slechts één enkele lijn. Ik vind het superknap hoe je in slechts één lijn met silhouetten zo’n ontzettend herkenbaar beeld kan creëren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Line (@hellotheline) op

The Line muurdecoratie

De skylines van the Line zijn heel gedetailleerd en verfijnd. Dat geeft een chique, luxe uitstraling. En dit stukje design is helemaal niet zo duur. Je kunt het dus ook prima cadeau doen aan jezelf. 🙂 De prijzen beginnen bij ongeveer € 30. De prijs is afhankelijk van welke stad je uitkiest, welke kleur (goud of zwart) en welke afmeting (50 of 125 cm). Ophangen is simpel: er zitten een paar kleine spijkertjes bij. In theorie zou zelfs ik het kunnen!

Skyline kopen?

Bij Fonq heb je een vrij ruime keus uit steden. Daar heb je bijvoorbeeld Parijs, New York, Barcelona en Milaan. The Line voegt trouwens nog steeds nieuwe skylines toe aan het assortiment. Dus als je favoriete stad er nu niet tussen zit, dan is het zeker de moeite waard om over een paar maanden nog eens te kijken.

 

Meer inspiratie nodig? Check de cadeautips hier.

Schrijf een reactie