fbpx

Samenwerken

This post is also available in: Engels

Over Kim op reis

Kim op reis.nl is de reisblog van Kim Sterenborg. Ik bezoek het liefst alle highlights van een bestemming en vul die graag aan met unieke ervaringen. De hippiekant van Koh Phangan ontdekken, ayahuasca drinken in de jungle van Peru of een alpaca uitlaten in Nederland? Ja tof!

Artikelen op Kimopreis.nl bevatten veel praktische informatie, persoonlijke ervaringen en eerlijke meningen. Mijn schrijfstijl is licht, vrolijk en upbeat.

De lezers zijn vooral vrouwelijke reizigers tussen de 25 en 45 jaar oud. Een heel fijn publiek, want vrouwen nemen 80% van de beslissingen over reizen, vakantie en uitjes. Ongeacht met wie ze reizen, wie betaalt en waar ze naartoe gaan.

Mijn lezers zijn zelfstandige, actieve reizigers die graag de touwtjes in handen hebben. Ze doen inspiratie op bij reisprogramma’s op televisie, Instagram en tijdschriften. Ze doen veel online research en boeken ook veelal online. Dat is waar Kimopreis.nl meerwaarde biedt: hier vinden deze reizigers meer diepgaande informatie, praktische tips en niet-standaard ideeën voor hun reis.

Mijn mediakit en statistieken zijn op aanvraag beschikbaar.
Een groot deel van mijn artikelen is ook in het Engels beschikbaar via TripUnlocked.com.

Samenwerkingsmogelijkheden

Ben jij op zoek naar een eerlijke, open samenwerking met een reisblogger? Neem dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Individuele persreis, of groepsreis
  • Gesponsord artikel
  • Product review
  • Een winactie
  • Affiliate links

Ik doe niet aan gratis gastblogs, gratis links of linkruil met commerciële partijen.
Ben je een blogger, dan is er wel een mogelijkheid om een gastblog te plaatsen. Meer info.

Ik beoordeel ieder verzoek individueel en werk alleen samen met merken die goed bij mijn blog passen.

In de content geef ik duidelijk aan dat het om een samenwerking gaat. Dat betekent dat ik benoem dat er affiliate links in het artikel staan, of dat ik ergens op uitnodiging ben geweest en dat ik no-follow-links gebruik. Dit is in lijn met de Reclamecode Social Media. Daarnaast ben ik gecertificeerd door Influencerregels.com.

Iets opsturen

Wil je me een product toesturen? Leuk! Weet dat je dit geheel vrijblijvend doet. Wat ik online plaats over het product, en of ik het online plaats, is aan mij. Je kunt mijn adres bij me opvragen.

Tarieven

Wil je graag samenwerken en ben je benieuwd naar de tarieven? Stuur je voorstel en ik geef je graag meer informatie over samenwerken en mijn tarievenkaart. Samenwerken is mogelijk vanaf € 195 exclusief btw (bij barterdeals moet de barter deze waarde vertegenwoordigen).

Samenwerkingspartners

Deze mooie merken gingen je voor: