fbpx

Over Kim

Nieuwe dingen ontdekken. Uitdagingen zoeken. Vreemde landen bezoeken. Onwijs leuk, en stiekem soms ook een beetje eng. Maar al die nieuwe ervaringen maken het leven zoveel mooier! Daarom:

“Take every risk, drop every fear”.

Via deze blog houd ik je up-to-date over mijn grote en kleine reisavonturen. Wie ik ben? Ik ben Kim. Sinds mijn tienertijd probeer ik al zo veel mogelijk van de wereld gezien. Het begon ooit met een talencursus in Malta. Het was mijn eerste vakantie alleen en van mijn ouders mocht ik niet zonder begeleiding op pad. Dit was dus een ideale middenweg. Hier werd het reisvuurtje aangewakkerd. Er volgde vakantiewerk in Blanes (Spanje), een stage in Aruba, studeren in Engeland, weer terug voor vakantiewerk in Aruba en daarna was een zomerbaantje in Curacao aan de beurt. Allemaal met tussenpauzes hoor! Verder deed ik vooral strandvakanties. Tot ik een keer een vriendin ging opzoeken in Vietnam. Backpacken, ik dacht dat het niks voor mij zou zijn. Boy was I wrong! Een maand nadat ik terug kwam uit Vietnam, bezocht ik haar opnieuw in Cambodja. En er volgden nog vele trips: stedentrips, backpack reizen, ‘gewone’ vakanties en ook uitjes in Nederland.

Bloggen sinds… lang geleden

Het thuisfront hield ik op de hoogte via een waarbenjij.nu reisdagboek. Ellenlange verhalen over wat ik aan het doen was (in chronologische volgorde) waren het gevolg. Saai, ik geef het toe. Ik durf die verhalen niet eens meer te lezen: schaamte! Als het goed is zijn ze ook meer te vinden :-). In 2012 begon ik te bloggen op Tumblr om mijn reis van drie maanden door Centraal-Amerika vast te leggen. Nog steeds waren de verhalen vooral interessant voor mijn moeder (mijn grootste fan!), maar ik had wel het gevoel met het bloggen en reizen iets gevonden te hebben. Zou het een passie zijn?

Kleine en grote reisavonturen

Inmiddels mag ik mijn blog een volwassen reisblog noemen. Ik schrijf over grote en kleine reisavonturen in binnen- en buitenland. Dat kan een heerlijke maaltijd zijn, een mooie ontmoeting, een indrukwekkende bezienswaardigheid of gewoon iets wat ik heel bijzonder vind en graag met je wil delen. Ik vind het leuk om niet alleen te beschrijven wat ik zie, maar ook research te doen om beter te begrijpen hoe dingen in elkaar zitten.

“Give a girl the right shoes and she can conquer the world”
(Marilyn Monroe)

Schrijf een reactie