Support

Heb je een mooi artikel gelezen op kimopreis.nl, of handige tips opgedaan? Dan hoor ik dat graag. Ik vind het superleuk als je een reactie achterlaat op mijn blog. Dan doe ik een klein vreugdedansje, echt waar. Het is de mooiste vorm van support die ik me kan wensen. 

Beloning voor bloggen

Een reactie op een blogartikel is de ultieme beloning van mijn werk. Want qua financiële beloning… mwah… Van een reisblog word je niet rijk. Gelukkig is het bloggen voor mij een uit de hand gelopen hobby waar ik vooral heel veel plezier aan heb. Om mijn blog online te houden stop ik ontzettend veel uren in het schrijven en optimaliseren van mijn blog. De reizen betaal ik voor 99% zelf, soms mag ik mee op een persreis of krijg ik korting op een activiteit. Als dat het geval is, dan zet ik dat ook altijd in het betreffende artikel. Verder geef ik geld uit aan de hosting van mijn blog en soms adverteer ik op social media. Die laatste kosten probeer ik een beetje terug te verdienen via affiliate links in mijn blogs. Maar eerlijk gezegd: dat schiet echt voor geen meter op.

Help Kim de winter door

Niet dat je me zielig hoeft te vinden dat ik vrijwel niks aan mijn blog verdien hoor. Totaal niet. Maar mocht je nou denken: ik gun Kim wel een paar cent, dan zou je bijvoorbeeld iets via mijn affiliate links kunnen kopen. Dat zijn links die verwijzen naar andere websites waar je bijvoorbeeld tickets kunt kopen, reisgidsen  of iets anders. Als jij via mijn link op die site wat koopt, dan krijg ik daar een percentage van. Over het algemeen komt dat neer op een paar cent per aankoop, maar jij betaalt er geen cent meer door. Hieronder vind je een overzicht van websites waar je terecht kunt. Het zijn allemaal sites waar ik zelf ook graag bestel.

Accommodaties

Airbnb (gratis reistegoed als je nog nooit eerder geboekt hebt, tip: maak een nieuwe account aan!)
Belvilla
Booking.com (of pak 10% korting via deze link)
Expedia
Het Betere BoerenBed

Activiteiten

Get your guide.com

Vervoer

NSInternational.nl
Sunny Cars – autohuur

Reisgidsen

Bookdepository – vele malen goedkoper dan Nederlandse winkels, wel een langere levertijd
Lonely Planet – voor downloads van reisgidsen of hoofdstukken daarvan

Visums

Cuba visa

Vliegtickets

Expedia
Momondo.nl
Skyscanner
Supersaver
Transavia
Vueling

Overig

Albelli Fotoboeken – fotoalbums maken van je vakantie
Bever – voor outdoor benodigdheden: van kleding tot backpack, van deet tot tent
Bloomon – vrolijke bloemen thuisbezorgd (via deze link een gratis vaas)
Bol.com
Decathlon – goedkope outdoorshop
HEMA
Leukeheuptasjes.nl
WithLocals – voor tours en activiteiten met locals (via deze link 30 euro tegoed!)