Ciudad Perdida Colombia uitzicht

Interview op Reisblogs

Laatste update

Ik ben geïnterviewd door Reisblogs van Expedia over mijn reisvirus. Het is nogal een vreemde ervaring: een interview met jezelf teruglezen. 

Reisblog in de spotlight

Zelf heb ik ook mensen geïnterviewd en daar artikelen over geschreven, maar wat is het gek om een keer de geïnterviewde te zijn. Ik kan het ook niet zo goed beschrijven: een soort trots gevoel, maar ook soort schaamte over het zo in de spotlight staan. Maar… (en daar gaat het om) ik ben ontzettend blij met het artikel. Het gaat over mij, over mijn reizen en mijn reisblog uiteraard.

Benieuwd? Je vind het interview op Blog.Expedia.nl.

Kim

Kim is de vrouw / de dame / het meisje achter Kimopreis.nl. Soms reist ze alleen, soms met vrienden. Zowel dichtbij als ver weg is ze altijd op zoek naar de mooiste ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.