fbpx

Disclaimer

Gebruik van materialen

Alles wat je op deze blog ziet is geschreven of gefotografeerd door Kim zelf, tenzij anders vermeld. Het misbruiken of gebruiken van mijn teksten en foto’s wordt niet gewaardeerd en is zelfs illegaal! Doe het dus niet en neem gewoon contact op. Dan komen we er vast wel uit.

Samenwerkingen

Voor alle samenwerkingen geldt dat ik naar de lezers duidelijk maak dat het om een samenwerking gaat. Dat betekent voor affiliate links dat ik dat onderaan de blog vermeld of dat ik in de blog de samenwerking benoem met een no-follow-link. Dit is in lijn met de Reclamecode Social Media. Uiteraard geef ik ook bij samenwerkingen mijn eerlijke mening.

Reclame

Op deze blog plaats ik geen artikelen waar ik niet achter sta of waar mij een mening of uitspraak is opgedrongen. Dat geldt voor alle artikelen: gesponsord of niet. Ik gebruik af en toe affiliate links (dit vermeld ik onderaan in het artikel). Als je via die link een aankoop doet, krijg ik daar een kleine commissie over. Hiervan betaal ik bijvoorbeeld de hosting van mijn blog.

Winacties

  1. Deelname aan winacties is gratis.
  2. Je neemt deel aan een winactie zodra je de gevraagde activiteiten (bijv. reageren onder een bericht) hebt uitgevoerd.
  3. Je mag één keer deelnemen aan een winactie.
  4. De looptijd van de winactie staat beschreven in de actie.
  5. De wijze waarop de winnaar bekend wordt gemaakt, staat beschreven in de actie.
  6. De winnaar heeft een week de tijd om zich te melden. Daarna vervalt het recht op de prijs.
  7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.