fbpx

Laatste update: 4 mei 2020

Soms wil ik gewoon weg. Lekker een paar dagen, of weken, ertussen uit. De bestemming doet er niet zo toe. Als er maar een vliegtuig bij komt kijken en niet al te veel geld. Voor die situaties zijn de ticketsites Momondo en Skyscanner ontzettend handig.

Er komen zo vaak goede aanbiedingen voorbij voor goedkope tickets, maar meestal net niet op de data dat ik wil gaan. Lastminutes klinken vaak fantastisch, maar op zo’n korte termijn kan ik geen vrij regelen op het werk. Gelukkig spelen een paar sites daar handig op in door me op datum in plaats van bestemming te laten zoeken. Zo kom je op onverwachte plekken voor een fijn prijsje. Werkt dat echt? Ja hoor! Vorig jaar vloog ik voor € 20 retour naar Turijn en binnenkort vlieg ik voor € 268 op en neer naar Peru. Momondo en Skyscanner zijn mijn favoriete sites om deze vliegtickets te scoren.

Goedkope vliegtickets via Skyscanner

Veel mensen zoeken al regelmatig tickets via Skyscanner. De ‘overal’ optie is alleen nog niet zo bekend. Vul je vliegveld van vertrek in en vul bij de bestemming ‘overal’ in. Selecteer je data en Skyscanner gaat voor je op zoek. Op de volgende pagina verschijnt een op prijs gesorteerde lijst met landen en vluchtprijzen.

Ga naar Skyscanner.

Skyscanner

Momondo

De site Momondo werkt met hetzelfde principe. Hier moet je ‘Waar dan ook’ invullen als bestemming. Op de vervolgpagina krijg je ook de goedkoopste bestemmingen eerst voorgeschoteld.

Ga naar Momondo.nl.

momondo


Dit zijn de twee sites waarvan ik weet dat ze ook ‘onbekende’ bestemmingen voor je opzoeken. Zijn er nog meer? Dat hoor ik graag!

Sommige links op deze site zijn affiliate links. Als jij iets via zo’n link koopt, ontvang ik mogelijk een commissie.

Schrijf een reactie