fbpx

Laatste update: 1 oktober 2020

Voor een yoga vakantie of yoga weekend hoef je niet per se ver weg, maar het is wel leuk om de landsgrenzen over te gaan. Dus wat dacht je van een yoga retreat in België? Check snel het lijstje met toffe opties voor yoga retreats in België, allemaal in het Nederlands of Engels.

Akasha yoga retreat in Heks, Belgisch Limburg (4 dagen)

Dit yoga retreat wordt in het Engels gegeven. Iedere dag start je met een fijne hatha yogales en in de middag is er een wisselende workshop. Je verblijft in een kasteel-achtig gebouw, of in een tent. Hoewel dat misschien iets te enthousiast is dit naseizoen!

In-depth yoga weekend in de Ardennen (3 dagen)

Wat er zo in-depth is aan dit yoga weekend? Je krijgt niet alleen yogales, maar duikt ook in de achterliggende wereld van yoga. Van yogafilosofie tot energie niveaus. Wil je dus meer weten over yoga, dan is dit een heel fijn weekend voor jou.

Yoga stilte retreat tussen Kerst en Oud & Nieuw in Kortenberg (3 dagen)

Even compleet ontspannen en reflecteren voor 2021 begint? Dat kan in Kortenberg. Je verblijft in een oude abdij en krijgt verschillende yogalessen en workshops voorgeschoteld. Er wordt gewandeld, er wordt gemediteerd, er wordt genoten!

Tip! Op BookYogaRetreats vind je een handig overzicht van nog meer yoga retreats in België.

Yoga weekend belgie: closeup van een vrouw die zit met haar hand in meditatiepose op haar knie

Yoga retreat met Aziatisch tintje in Heusden-Zolder (4 dagen)

Het House of Java Yoga Retreat heeft een Aziatisch tintje. Dat merk je aan het eten, de sfeer en het interieur van de prachtige villa. Er zijn wellness-faciliteiten en je krijgt iedere dag yogales. Alles is inclusief, zelfs een Balinese massage workshop. Ook tof: je kunt meedoen aan een kookworkshop!

Yoga, meditatie en bewust eten in Kortenberg (3 dagen)

Je verblijft in een prachtige, oude abdij terwijl je je helemaal onderdompelt in yoga en meditaties. Er is een vuurceremonie, veel breathwork en vooral restorative en nidra yoga. Dit alles vergezeld van super gezond eten. Deze yoga retreat is weliswaar in België, maar er wordt Engels gesproken.

Online Yoga Challenge voor Thuiswerken

Trouwens… als je het leuk vindt, kun je mijn gratis online Yoga Challenge voor Thuiswerken volgen. Ik deed in 2019 een Yoga Teacher Training in Thailand en nu iedereen zoveel thuis zit in deze periode, leek me dit een leuk project om op te zetten!

Tip! Zin in iets bijzonders? Wat dacht je van geitenyoga in Amsterdam?

In deze blog staan affiliate links. Mocht je via deze links iets kopen, dan ontvang ik mogelijk een kleine commissie, zonder extra kosten voor jou.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.