fbpx

Laatste update: 9 juni 2021

Voor een yoga vakantie of yoga weekend hoef je niet per se ver weg, maar het is wel leuk om de landsgrenzen over te gaan. Dus wat dacht je van een yoga retreat in België? Check snel het lijstje met toffe opties voor yoga retreats in België, allemaal in het Nederlands of Engels.

Akasha yoga retreat in Heks, Belgisch Limburg (4 dagen)

Dit yoga retreat wordt in het Engels gegeven. Iedere dag start je met een fijne hatha yogales en in de middag is er een wisselende workshop. Je verblijft in een kasteel-achtig gebouw, of in een tent. Hoewel dat misschien iets te enthousiast is dit naseizoen!

Actief stilte retreat in de Ardennen (3 dagen)

 Verwacht bij je stilte retreat veel meditatie, yoga, zelfmassage, een persoonlijk reflectiegesprek en stiltewandelingen. Maar vooral heel veel stilte! Het is echt de bedoeling om dit weekend dichterbij jezelf te komen. Zelfs je telefoon moet je opzij leggen. Dat is best lastig, maar heel waardevol!

Sjamanistisch yoga retreat in de Ardennen (4 dagen)

Iedere dag staat in het teken van een ander natuurelement: aarde, lucht, water en vuur. Het programma van dit retreat is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit yoga en meditatie, maar ook uit stiltewandelingen in de natuur. Je blijft zelfs een nachtje in het bos slapen in een hangmat.

Tip! Op BookYogaRetreats vind je een handig overzicht van nog meer yoga retreats in België.

Yoga weekend belgie: closeup van een vrouw die zit met haar hand in meditatiepose op haar knie

Zomers yoga kampeer retreat in Bonheiden (3 dagen)

Begin de zomer van 2021 goed met een heel mooi yoga retreat. Yoga, meditatie, en een prachtige kirtan. Geen idee wat dat is? Check even deze blog. Tijdens dit yoga weekend in Bonheiden krijg je ontzettend veel aspecten van yoga mee. Een vol programma om volop van te genieten! Een heel leuk yoga retreat voor de outdoorfans, want je gaat lekker kamperen.

Yoga, meditatie en bewust eten in Kortenberg (3 dagen)

Je verblijft in een prachtige, oude abdij terwijl je je helemaal onderdompelt in yoga en meditaties. Er is een vuurceremonie, veel breathwork en vooral restorative en nidra yoga. Dit alles vergezeld van super gezond eten. Deze yoga retreat is weliswaar in België, maar er wordt Engels gesproken.

Online Yoga Challenge voor Thuiswerken

Trouwens… als je het leuk vindt, kun je mijn gratis online Yoga Challenge voor Thuiswerken volgen. Ik deed in 2019 een Yoga Teacher Training in Thailand en nu iedereen zoveel thuis zit in deze periode, leek me dit een leuk project om op te zetten!

Tip! Zin in iets bijzonders? Wat dacht je van geitenyoga in Amsterdam?

Op deze website staan affiliate links. Als jij via zo’n link een aankoop doet, ontvang ik daarvoor mogelijk een kleine commissie. Hier betaal jij uiteraard niets extra’s voor.

Schrijf een reactie