fbpx

Laatste update: 19 december 2020

Voor een yoga vakantie of yoga weekend hoef je niet per se ver weg, maar het is wel leuk om de landsgrenzen over te gaan. Dus wat dacht je van een yoga retreat in België? Check snel het lijstje met toffe opties voor yoga retreats in België, allemaal in het Nederlands of Engels.

Akasha yoga retreat in Heks, Belgisch Limburg (4 dagen)

Dit yoga retreat wordt in het Engels gegeven. Iedere dag start je met een fijne hatha yogales en in de middag is er een wisselende workshop. Je verblijft in een kasteel-achtig gebouw, of in een tent. Hoewel dat misschien iets te enthousiast is dit naseizoen!

Kook, Wellness, Wandel en Yoga in de Ardennen (3 dagen)

Tijdens dit weekend sta je vier keer op je yogamat, ga je heerlijk koken en kruidenwandelingen maken. Je verblijft in een biologische bed & breakfast met een open haard en zelfs een sauna. Maak je klaar voor een intensief ontspannen weekend met een klein groepje gelijkgestemden.

Verwen & Relax yoga weekend in de Ardennen (3 dagen)

Natuur, massage, sauna, yoga. Wat wil een mens nog meer? Lekker eten! Ook dat wordt voor je geregeld. Wil je jezelf een cadeautje doen? Dan is dit verwen en relax yoga retreat een geweldige keuze. Het ligconcert moet echt een hoogetpuntje zijn.

Tip! Op BookYogaRetreats vind je een handig overzicht van nog meer yoga retreats in België.

Yoga weekend belgie: closeup van een vrouw die zit met haar hand in meditatiepose op haar knie

Midwinter yoga retreat in Bonheiden (3 dagen)

Begin 2021 goed met een heel mooi yoga retreat. Yoga, meditatie, chakradans en start het weekend met een prachtige kirtan. Tijdens dit yoga weekend in Bonheiden krijg je ontzettend veel aspecten van yoga mee. Een vol programma om volop van te genieten!

Yoga, meditatie en bewust eten in Kortenberg (3 dagen)

Je verblijft in een prachtige, oude abdij terwijl je je helemaal onderdompelt in yoga en meditaties. Er is een vuurceremonie, veel breathwork en vooral restorative en nidra yoga. Dit alles vergezeld van super gezond eten. Deze yoga retreat is weliswaar in België, maar er wordt Engels gesproken.

Online Yoga Challenge voor Thuiswerken

Trouwens… als je het leuk vindt, kun je mijn gratis online Yoga Challenge voor Thuiswerken volgen. Ik deed in 2019 een Yoga Teacher Training in Thailand en nu iedereen zoveel thuis zit in deze periode, leek me dit een leuk project om op te zetten!

Tip! Zin in iets bijzonders? Wat dacht je van geitenyoga in Amsterdam?

In deze blog staan affiliate links. Mocht je via deze links iets kopen, dan ontvang ik mogelijk een kleine commissie, zonder extra kosten voor jou.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.