Laatste update

Als ik op reis ga, kom ik altijd terug met een paar muzikale ontdekkingen. Niet per se goede muziek, maar wel muziek die me herinnert aan de reis. Mijn Zuid-Amerika trip leverde flink wat nummers op. 

Muziek kan me helemaal terugbrengen naar mooie reismomenten. Een nummer dat altijd in de kroeg werd gedraaid, een nummer dat heel hard in de bus klonk, een nummer dat me doet denken aan een persoon… Ik hou er van! Thuis begrijpt niemand waarom ik in hemelsnaam naar die herrie of kattengejank luister, maar mij geven ze een vakantiegevoel. En dat mogen best een beetje guilty pleasures zijn toch?

Zuid-Amerikaanse guilty pleasures

Zo werd Ay Vamos van J Balvin in praktisch iedere winkel, café en restaurant gedraaid.


Marc Anthony heeft een paar hitjes gekend in Nederland maar in Zuid-Amerika is hij echt een mega-ster. Zijn nummers worden nog steeds grijs gedraaid in Zuid-Amerika. Marc komt in juli ook naar Nederland. Drie keer raden wie daar bij is :-).


Nicky Jam begint langzaamaan ook wat bekender te worden hier dankzij een remix van zijn nummer met Enrique Iglesias.


En in de categorie slechte remixen een andere favoriet: El Taxi van Osmani Garcia en Pitbull.

Check mijn Spotify playlist van Zuid-Amerika voor meer ‘hits’. Ik ben ook wel benieuwd welk nummer jou herinnert aan een mooie vakantie. Let me know!

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.