fbpx

Laatste update: 27 maart 2024

De eerste zonnestralen van het jaar hebben zich al laten zien en ik voel de lentekriebels al lichtjes opborrelen. Perfecte timing dus voor Protest Sportswear om de nieuwe zomercollectie te presenteren én om een Protest kortingscode met je te delen!  

Get ready for rokjesdag

Ik kan niet wachten om afscheid te nemen van m’n dikke jas (die is trouwens ook van Protest). Of nou ja… ik heb eerst nog een tripje naar IJsland op de planning, dus rokjesdag laat nog wel even op zich wachten. 

Maar ik heb al even de nieuwe collectie van Protest mogen bekijken en de foto’s zien er echt heerlijk zomers uit. Nou weten ze daar de locatie van fotoshoots ook wel heel goed uit te zoeken – wie gaat er mee naar Mexico?! 

Protest jurkjes

Vrolijke zomercollectie

De dames kleding is lekker vrolijk met allerlei leuke prints en reliëfjes. Van bikini tot jurkje: de Protest kleding is altijd een goede combinatie van comfortabel en stylish. En ik vind het altijd heel fijn als je de bikinitop en het broekje apart van elkaar kan kopen, want boven en onder zijn lang niet altijd dezelfde maat. Dat kan met de mix & match bikini’s van Protest.

Accesoires

Als je dan toch aan het shoppen gaat (hieronder vind je nog een Protest kortingscode), check dan ook de accessoires. Want je kunt je zomerse outfit helemaal af maken met petten en hoeden, strandtassen en strandlakens. 

Duurzame keuze

Shop je bij Protest, dan shop je duurzaam. Want duurzaamheid vindt Protest altijd erg belangrijk. Als je door de website scrolt, zie je bij sommige items ook PVRE Green staan. Dat zijn de duurzaamste kledingstukken uit de zomercollectie. 

Sowieso gaan de kledingstukken van Protest lang mee. Ik heb sommige items echt al jaren. Misschien een beetje verwassen hier en daar, maar geen gesprongen naden of ander kledingleed. De kwaliteit van de kleding levert dus zeker ook punten op als we het over duurzaamheid hebben. 

Kortingscode Protest voor jou! 

Enthousiast geraakt over de nieuwe collectie? Mooi! Dan heb ik een fijne kortingscode voor je (die je trouwens ook mag gebruiken voor de oude collectie. Dit is de Protest kortingscode voor 10% korting: kimopreis10. De code is geldig tot en met 31-10-2024. 

Dit blogartikel is tot stand gekomen in samenwerking met Protest.
Alle foto’s zijn van Protest.

Schrijf een reactie