fbpx

Laatste update: 10 augustus 2022

Op zoek naar een leuke plek om te overnachten in de Champagnestreek? Ik heb wel een paar tips voor hotels en appartementen voor je in Épernay, Reims, Châlons-en-Champagne en Troyes!

Overnachten in Épernay

Ik kies in Épernay voor een kleine studio in het centrum: Sparkling Life. Eigenaar Nicolas heeft in 2020 een studio en appartement helemaal opgeknapt. De studio is perfect voor twee en in het appartement kun je met vier personen verblijven. De inrichting is vrolijk en fris en er zijn overal leuke details te vinden. Er is een gratis parkeerplaats vlakbij, maar die is wel vaak vol. Nicolas heeft ook veel tips voor Épernay en de omgeving. Ik ook trouwens, lees voor mijn blog met Épernay tips en boek de studio of het appartement via Booking.com

Andere hotels in Épernay

Heeft Nicolas geen plek? Probeer dan eens: 

Overnachten in Reims

In Reims vind ik een fijne, lichte Airbnb. Het appartement ligt op een klein stukje wandelen van het centrum. De omgeving is niet super inspirerend, maar in de straat vind je wel een bakkertje waar je ‘s ochtends wat lekkers kunt halen. Een prima plek om te overnachten in Reims dus. Het appartement is namelijk best ruim, dus je kunt ook een avondje thuis chillen en champagne drinken. Bekijk het appartement bij Airbnb én ontdek wat je kunt doen in Reims.

Andere hotels in Reims

Is het appartement al bezet? Dan zijn er nog genoeg andere opties om leuk te overnachten. Probeer eens: 

Overnachten in Châlons-en-Champagne

In Châlons-en-Champagne verblijf ik op de hoek van het grote plein in een ruim appartement. Le République is modern ingericht en heeft een goede keuken. Het is bijna jammer om de deur uit te gaan, want het appartement is ideaal om even op adem te komen. Er is een enorme flatscreen tv met Netflix en in de bank zak je lekker weg. Als je de deur achter je dichtslaat, sta je meteen midden in het centrum van Châlons-en-Champagne. Bekijk het appartement op Booking.com en lees mijn blog met tips voor Châlons-en-Champagne.  

Andere hotels in Châlons-en-Champagne

Kun je niet terecht bij Le République? Niet getreurd: er zijn genoeg andere hotels in Châlons-en-Champagne. Bijvoorbeeld: 

Overnachten in Troyes

Ook in Troyes kies ik voor een Airbnb. Ik heb namelijk een supertoffe gevonden in het centrum in zo’n typisch Middeleeuws huis. Het appartement is totaal onlogisch ingericht omdat het zo’n oud huis is, maar dat is precies de charme. In het appartement zie je dus ook echt de houten balken. Ik ben helaas niet zo enthousiast over het matras, maar voor een kort verblijf is het prima. Bekijk snel of Chez Isaac nog beschikbaar is op Airbnb en maak alvast plannen voor je verblijf in Troyes

Andere hotels in Troyes

Kun je niet bij Chez Isaac overnachten? Of wil je gewoon andere hotels vergelijken? Hier zijn een paar andere leuke opties voor overnachten in Troyes in de Champagnesteek: 

Meer Frankrijk inspiratie?

Frankrijk blogoverzicht

Sommige links op deze site zijn affiliate links. Als jij iets via zo’n link koopt, ontvang ik mogelijk een commissie. Hier betaal jij uiteraard niet extra voor. 

Schrijf een reactie