fbpx

Laatste update: 28 oktober 2017

De titel zegt het al: dit is een positief verhaal over het Townhouse Designhotel Maastricht. Laat ik het beestje maar gewoon bij de naam noemen, nietwaar? Mijn eigen goudvis, een kopje soep, een slaapmutsje en een bh aan de muur. Het hotel weet echt van dagelijkse dingen iets bijzonders te maken.

Glimlach bij binnenkomst

Tijdens de bloggerstour van MaastrichtLab mocht ik een nachtje slapen in het Townhouse Designhotel Maastricht. Overdag ontdek ik bijzondere plekken in Maastricht en ’s avonds is het hotel voor even mijn thuis. Maar eigenlijk begint de ervaring al bij binnenkomst. Een vriendelijke lach en een gezellig praatje aan de receptie zorgen ervoor dat ik me direct welkom voel. Het is 1 juni en blijkbaar Say Something Nice Day. Ik krijg daarom een klein kaartje met een complimentje. Het is zo simpel, maar het effect is zo groot. Ik ga met een brede glimlach naar mijn hotelkamer.

It’s all in the details

Het openen van de deur naar een hotelkamer vind ik best een momentje. Het is een combinatie van nieuwsgierigheid en ongeduldigheid. Wat zou er achter de deur zitten? Snel de bagage in een hoek gooien en alles bekijken dus. Een schildering op de muur, bijzondere lampjes, leuke schoteltjes, een fijn bed, een plantje… Ik hou er wel van! Ik ben gek op kleine, grappige details, dus je begrijpt dat die glimlach alleen maar breder wordt hier.

Doe alsof je thuis bent

Ook beneden in de lobby is het genieten. In mei 2016 heeft de ‘woonkamer’ van het Townhouse Designhotel een opfrisbeurt gekregen. Woonkamer in plaats van lobby ja. En overnachten heet bij dit hotel logeren. Want het idee is dat je je zoveel mogelijk thuis voelt. Daarom staat er op de lobby/bar altijd water voor je klaar, een kopje soep en een slaapmutsje. Missie geslaagd hoor!

Goudvis te huur

Het allerallerallercoolste aan dit hotel vind ik Blub. Blub is de hotelvis die je gezelschap houdt op je kamer als je dat wilt. Ik wil dat natuurlijk. Dus Blub wordt met de roomservice afgeleverd. Zo heb ik deze nacht een logee en word ik dikke matties met een goudvis.

Persoonlijke benadering

De hele sfeer die het Townhouse Designhotel Maastricht uitstraalt, spreekt mij erg aan. Zowel offline als online. Want op de berichten die ik over mijn nieuwe vriend Blub op Instagram plaats, krijg ik vrijwel meteen een persoonlijke reactie. Zoek je dus een hotel op loopafstand van het station Maastricht vol kleine verrassingen, dan is dit voor jou de juiste keuze. De slogan ‘We maken dagelijkse dingen bijzonder’ is echt waar!

 

Note: Ik verbleef kosteloos in dit hotel. Ik heb geen afspraken gemaakt over óf ik iets zou schrijven en wat dan. Dit is hoe ik mijn verblijf heb ervaren. 

Reacties

  1. Astrid Wever en Aad Rijsenbrij Reageer

    Wij hebben afgelopen week met heel veel plezier in dit hotel geslapen , een heerlijk bed goed ontbijt en top mensen die je heel hartelijk ontvangen en je het gevoel geven dat je thuis bent .

    • Helemaal mee eens! Dat doen ze echt heel goed bij Townhouse. Je zou er bijna heimwee van krijgen 🙂

Schrijf een reactie