fbpx

De voorpret van een reis begint met een reisgids. Ik vind het heerlijk om me alvast een beetje in te lezen en door een reisgids te bladeren. Maar die gidsen zijn soms best duur. Daarom bestel ik bijna al mijn reisgidsen bij een Engelse site: stukken goedkoper!

Reisgidsen bij Book Depository

Sinds een vriendin mij jaren geleden op de site van Book Depository (aff.) wees, is dit mijn favoriete site voor reisgidsen. Je vindt hier vooral Engelstalige reisgidsen. De Lonely Planet is vaak 10 tot 30% goedkoper dan op Nederlandse sites. Datzelfde geldt voor Rough Guides. Ik ben fan!

Langere levertijd

Houd er wel rekening mee dat het wat langer duurt voor je je reisgids in huis hebt. Gebruik de Book Depository dus niet voor last minute aankopen. Ga uit van een levertijd van ongeveer drie weken. Uiteraard kun je op deze site ook terecht voor allerlei andere boeken.

Shop ze!
Website Book Depository (aff.)

2 Comments

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.