fbpx

Laatste update: 10 maart 2021

Booking.com telt op dit moment precies 111 verblijfsopties in Maastricht. Dat zijn er nogal wat. Keuzestress dus! Ik help je graag kiezen met een shortlist. Check snel mijn favoriete hotels in Maastricht: leuke, hippe hotels.

Leuk hotel #1: Mabi City Centre Hotel

Het Mabi City Centre Hotel is een trendy, modern boetiekhotel middenin de stad. Het hotel is gevestigd in een voormalige bioscoop en dat zie je overal terug. Details als een popcorn machine, een kleine bioscoopzaal en een filmcamera als decoratie vind je overal terug. Ik ben fan van het design van het hotel. Er zijn veel donkere kleuren gebruikt die warm en chique aandoen. De lichtere eetzaal is een plaatje! De inrichting hiervan is geïnspireerd op Cannes. Missie geslaagd. Een kamer kost ongeveer € 70 per nacht.

Boek Mabi City Centre Hotel bij Booking.com 

Leuk hotel #2: Townhouse Designhotel Maastricht

Het Townhouse Design Hotel is ook een boetiekhotel en een hartstikke hip hotel! Dit hotel weet van de gewone dingen iets bijzonders te maken. Op de kleinste details is gelet: een ongewone schildering van de was op de muur, bijzondere lampjes, leuke schoteltjes… Overal waar ik kijk, ontdek ik iets nieuws. Ook tof: in het Townhouse Designhotel kan ik een goudvis huren voor een nachtje. Bij het Kaboom Hotel (van dezelfde eigenaar) schijnt hetzelfde concept te bestaan, maar dan met een wandelende tak. Een verblijf kost je ongeveer 110 euro per nacht.

Boek Townhouse Designhotel Maastricht bij Booking.com

Leuk hotel #3: The Student Hotel Maastricht

De naam doet wellicht anders vermoeden, maar The Student Hotel doet in de verste verte niet denken aan een studentenhuis. The Student Hotel biedt moderne hotelkamers en studentenaccommodatie, vooral voor internationale studenten. Dat betekent ook dat het hotel letterlijk en figuurlijk van alle gemakken is voorzien. Studieruimte, fitnessruimte, fietsverhuur, restaurant, en uiteraard een glijbaan en een trampoline. Want wat moet je zonder, nietwaar? Gedurende de week wordt er van alles georganiseerd om je entertained te houden, van karaoke tot yogales. In The Student Hotel vind je een bonte verzameling van weekendgasten, zakenmensen, digital nomads en studenten. Dat past perfect bij het design van het hotel: modern en kleurrijk. Een nachtje in het hotel kost ongeveer 90 euro.

Boek The Student Hotel Maastricht bij Booking.com of direct op hun eigen site.

Ook nog op zoek naar to do’s en inspiratie voor je verblijf in Maastricht?

Meer Nederland inspiratie

Meer Nederland inspiratie? Check dan sowieso even alle blogs over mooie plekjes en leuke activiteiten in ons prachtige land. Ook leuk: koop de Lonely Planet van Nederland en bekijk ons land door heel andere ogen. Te koop bij Bol.com en Book Depository. Die laatste is meestal het goedkoopst, maar heeft een wat langere verzendtijd.

Nederland blogoverzicht

Sommige links op deze site zijn affiliate links. Als jij iets via zo’n link koopt, ontvang ik mogelijk een commissie. Hier betaal jij uiteraard niet extra voor. 

Voor het eerst gepubliceerd: juli 2018. Daarna geüpdatet!

Schrijf een reactie