fbpx

Laatste update: 4 juni 2020

Booking.com telt op dit moment precies 111 verblijfsopties in Maastricht. Dat zijn er nogal wat. Keuzestress dus! Ik help je graag kiezen met een shortlist. Check snel mijn favoriete hotels in Maastricht.

Mabi City Centre Hotel

Het Mabi City Centre Hotel is een trendy boetiekhotel middenin de stad. Het hotel is gevestigd in een voormalige bioscoop en dat zie je overal terug. Details als een popcorn machine, een kleine bioscoopzaal en een filmcamera als decoratie vind je overal terug. Ik ben fan van het design van het hotel. Er zijn veel donkere kleuren gebruikt die warm en chique aandoen. De lichtere eetzaal is een plaatje! De inrichting hiervan is geïnspireerd op Cannes. Missie geslaagd. Een kamer kost ongeveer € 70 per nacht.

Boek Mabi City Centre Hotel bij Booking.com 

Townhouse Designhotel Maastricht

Het Townhouse Design Hotel is ook een boetiekhotel. Dit hotel weet van de gewone dingen iets bijzonders te maken. Op de kleinste details is gelet: een ongewone schildering van de was op de muur, bijzondere lampjes, leuke schoteltjes… Overal waar ik kijk, ontdek ik iets nieuws. Ook tof: in het Townhouse Designhotel kan ik een goudvis huren voor een nachtje. Bij het Kaboom Hotel (van dezelfde eigenaar) schijnt hetzelfde concept te bestaan, maar dan met een wandelende tak. Een verblijf kost je ongeveer 110 euro per nacht.

Boek Townhouse Designhotel Maastricht bij Booking.com

The Student Hotel Maastricht

De naam doet wellicht anders vermoeden, maar The Student Hotel doet in de verste verte niet denken aan een studentenhuis. The Student Hotel biedt hotelkamers en studentenaccommodatie, vooral voor internationale studenten. Dat betekent ook dat het hotel letterlijk en figuurlijk van alle gemakken is voorzien. Studieruimte, fitnessruimte, fietsverhuur, restaurant, en uiteraard een glijbaan en een trampoline. Want wat moet je zonder, nietwaar? Gedurende de week wordt er van alles georganiseerd om je entertained te houden, van karaoke tot yogales. In The Student Hotel vind je een bonte verzameling van weekendgasten, zakenmensen, digital nomads en studenten. Dat past perfect bij het design van het hotel: modern en kleurrijk. Een nachtje in het hotel kost ongeveer 90 euro.

Boek The Student Hotel Maastricht bij Booking.com of direct op hun eigen site.

Ook nog op zoek naar to do’s en inspiratie voor je verblijf in Maastricht?

Meer Nederland inspiratie

Meer Nederland inspiratie? Check dan sowieso even alle blogs over mooie plekjes en leuke activiteiten in ons prachtige land. Ook leuk: koop de Lonely Planet van Nederland en bekijk ons land door heel andere ogen. Te koop bij Bol.com, Lonely Planet Shop en Book Depository. Die laatste is meestal het goedkoopst, maar heeft een wat langere verzendtijd.

Nederland blogoverzicht

In deze blog staan affiliate links. Mocht je via deze links iets kopen, dan ontvang ik mogelijk een kleine commissie, zonder extra kosten voor jou.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.