Je slaapt middenin de natuur in tenten.

Camping of glamping? Doe de test! (+ winkans)

Je tent opzetten, je luchtbed opblazen, back to basic. Voor sommige mensen de ideale vakantie, voor anderen de hel. Check snel of jij geschikt bent voor de camping of voor glamping én maak kans op twee nachten luxe kamperen bij Yelloh! Village.

Luxe kampeeropties

Het idee van honderden meters afleggen over een kampeerterrein met een toiletrol onder je arm terwijl iedereen naar je kijkt, klinkt niet per se als muziek in de oren. Niet iedereen is gemaakt voor kamperen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook luxe kampeeropties, oftewel glamping. Maar wat is dat nou eigenlijk? Hoe ver gaat luxe op zo’n glamping? Dat wil Yelloh! Village graag van jou weten.

Maak kans op een luxe glamping weekend

Yelloh! Village heeft luxe kampeeropties in Frankrijk, Spanje en Portugal en om hun diensten te verbeteren hebben ze een enquête opgezet om te ontdekken wat jij verwacht bij een glamping-vakantie. En beter nog: als je de enquête invult maak je kans op twee overnachtingen op één van hun luxe campings. Doe dat wel voor 31 mei. Vul de enquête in om kans te maken.

En nu je hier toch bent… doe dan ook even deze grappige test om te ontdekken of jij een godin van de glamping of chick van de camping bent. Stereotype alert! 🙂

 

Note: Dit artikel is een samenwerking met Yelloh! Village.

 

Kim

Kim is de vrouw / de dame / het meisje achter Kimopreis.nl. Soms reist ze alleen, soms met vrienden. Zowel dichtbij als ver weg is ze altijd op zoek naar de mooiste ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *