Vlaggen Yelloh! Village.

Camping of glamping? Doe de test!

Je tent opzetten, je luchtbed opblazen, back to basic. Voor sommige mensen de ideale vakantie, voor anderen de hel. Check snel of jij geschikt bent voor de camping of voor glamping.

Luxe kampeeropties

Het idee van honderden meters afleggen over een kampeerterrein met een toiletrol onder je arm terwijl iedereen naar je kijkt, klinkt niet per se als muziek in de oren. Niet iedereen is gemaakt voor kamperen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook luxe kampeeropties, oftewel glamping. Volgens 30% van de Nederlanders komen een luxe camping en een luxe hotel op hetzelfde neer, dat blijkt uit onderzoek van Yelloh! Village.

Het Yelloh! Village onderzoek

Yelloh! Village heeft luxe kampeeropties in Frankrijk, Spanje en Portugal en om hun diensten te verbeteren hebben ze een enquête opgezet om te ontdekken mensen verwachten bij een glamping-vakantie. De uitkomst kun je vinden in deze infographic.

Ik weet het niet hoor. Een luxe camping hetzelfde als een luxe hotel? Zo ver zou ik niet willen gaan. Maar nu je toch hier bent… doe dan ook even deze test om te ontdekken of jij een godin van de glamping of chick van de camping bent. Stereotype alert! 🙂

 

Note: Dit artikel is een samenwerking met Yelloh! Village.

 

Kim

Kim is de vrouw / de dame / het meisje achter Kimopreis.nl. Soms reist ze alleen, soms met vrienden. Zowel dichtbij als ver weg is ze altijd op zoek naar de mooiste ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.