fbpx

Voor het eerst gaan backpacken, of je nou alleen of samen gaat, is best overweldigend. De grootste uitdaging is misschien nog wel het inpakken van je backpack. Wat heb je nou wel en niet nodig? De oplossing: doe jezelf een backpackkit cadeau.

In één keer klaar

Online vind je duizenden inpaklijstjes voor je backpack. Ik heb er uiteraard ook eentje online staan (wel eentje die net even wat anders is dan andere lijstjes natuurlijk). Maar dan nog: inkopen doen is een hele klus. Zeker als je op zoek gaat naar de beste deals. De mensen van Backpackkit maken het je daarom gemakkelijk en hebben een complete set samengesteld. Zo ben je in één keer klaar!

Items voor in je backpack

In de Backpackkit zitten maar liefst 21 handige items: van touw tot zaklamp en van reisslot tot reisbestek. Het is wel slim om even te checken of je sommige dingen misschien al gewoon in huis hebt. In dat geval ben je waarschijnlijk voordeliger uit als je de items los koopt. Denk ook zeker nog even zelf slim na over wat je mist. Een lakenzak is wat mij betref bijvoorbeeld ook echt essentieel.

Bestel de backpackkit online

De backpackkit is vooral handig voor mensen die voor het eerst gaan backpacken. Ook superleuk om te geven aan een vriend/vriendin/zoon/dochter die voor het eerst op wereldreis gaat. En handig voor de last minute-inkopers: voor 21u besteld is morgen in huis. De Backpackkit kost 119 euro en wordt gratis verzonden.

Essentials voor backpackers

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.